Kommenteeri

NÜÜD ON SEE TUNNE!

Aeg lendab!
Võistlusdieedist on möödas nüüd peaaegu 12 nädalat ja lõpuks ometi on mulle tulnud tunne / jõudnud kohale , et ma olen võistlusdieedil. HALLELUJA!
Millisest tundest ma räägin? Loe edasi ja saa teada.  
Tsau sõbrad! 

Nii tore on sind jälle näha. Üle pika aja tuli mul tunne, et tahan jagada teiega enda mõtteid ja üldse rääkida sellest, et kuidas mul läheb. 
Praegusel hetkel on käimas võistlusdieedi 12 nädal. Kiire matemaatikaga arvutades tähendab see seda, et esimese võistluseni on jäänud mõned päevad üle 6 nädala.
Naljakas on mõelda, et juba praegu saan ma arvutada ühel käel, et mitu seljatrenni või jalatrenni mul on veel jäänud enne lavale astumist. Kui saab juba selliseid arvutusi teha, siis see tähendab ainult ühte asja, võistlused on kohe kohe siin. 

Nüüd viimased paar nädalat on mul olnud tugev tunne, et nüüd ma olen lõpuks ometi võistlusdieedil. H*LL YEAH! Kusjuures ma ootasin seda tunnet juba pikemat aega ja imestasin juba, et kas seda tunnet ei tulegi veel niipea. Õnneks see on nüüd siin ja damn kui mõnus tunne see on. Mis tundest ma siin räägin? See tunne ei ole see, et mul on 24/7 kõht tühi, ei maga öösiti, ärkan öösel näljatunde peale üles, olen pahur, nutan jõusaalis, ei ole motivatsiooni trenni teha jne. PS! Sellised tunded võivad esineda nii mitmelki fitnessivõistlejal võistlusdieedil olles. Õnneks mina ei ole üks nendest. 

Minu tunne seisneb praegu selles, et ma näen enda keha muutumas igapäev rohkem ja rohkem võistusvormi suunas. Tundub nagu ma olen võtnud enda silme eest ära mingisugused prillid, mis varem takistasid mul nägemast enda arengut. Muidugi nägin ma ka varem, et keha muutub, kuid see ei olnud siis SEE PILK, mis mul on praegu. Kui ma vaatan end peeglist, siis ma kujutan end tihti ette laval olles...silme ette tuleb mu lavalook (PS! Mis on seekord jälle midagi hoopis teistsugust), mu poseerimine, mu i-walk. Huh, mul tuleb praegu ka juba kananahk peale! Sain see nädala ka pildi enda uutest võistlusbikiinidest ning ma ei jõua ära oodata, et ma saan neid käes hoides imetleda ja selga proovida. 

Üks tunde tekitaja on kindlasti ka see, et mul on kogu aeg veel rohkem külmem kui tavaliselt. Ma olen isegi mitte võistlusdieedil olles päris korralik külmavares, kuid dieedil olles läheb see külmetamine ikka järgmisele tasemele. Talvejope, müts ja kindad on juba ammu kasutusele võetud ning ootangi aega, et saaks veel õiged talvesaapad ka veel jalga panna.
Eile olingi Rockyga lõunauinakut tehes 2 paksu teki all, jalas villased sokid ning Rocky süles, et saaks temast veel ekstra soojust. 
Külmavares to the max.

Ma olen viimased päevad vaadanud palju enda vanu võistluspilte ning videosid võistluspäevadest. Need hetked suudavad muuta minu emotsioonid veel tugevamaks ning annavad mul võimaluse justkui elada need momendid uuesti läbi. Sõbranna rääkis just ükspäev, et kuidas ta valas pisaraid kui vaatas minu Euroopa meistrivõistluste story'sid Instagramis. Muidugi pidin ma ka ise minema neid uuesti vaatama ja mis sa arvad, kas ma tönnisin nagu väike laps.
Otseloomulikult! Sellised emotsioonid on nii võimsad, et neid on lihtsalt raske unustada. Ma oleksin justkui elanud need hetked ja emotsioonis uuesti läbi. HUH!

Üks minu lemmik pilte EMilt. Peale autasustamist nutsime emaga võidu. EMME <3

Ma olen iseloomult selline inimene, kellele meeldib, et kõik asjad on varakult planeeritud ja kokkulepitud. Eelmine kuu tegin ma endale nimekirja, mida kõike ma pean broneerima, ostma ja tegema enne võistlusi.
Viimased paar nädalat olengi tegelenud selle nimekirja täitmisega: lennupiletid, hotellid/Airbnb, laevapiletid, iluteenuste broneerimised jne. Nimekiri oli päris pikk, aga ma olen saanud KÕIK tehtud. Nüüd ei ole miskit muud kui lihtsalt oodata, teha kõvasti veel tööd enda parima vormi nimel, nautida seda teekonda ning peale seda lihtsalt vallutada võistluslavad! 

Ma olen rohkem kui valmis tooma endast kõige parema versiooni lavale! 

Vorm hakkab muutuma üha paremaks ja paremaks. 

Huh, ma oleks peaaegu unustanud. Ma ei olegi siin blogis maininud et minuga sõidab MM'ile kaasa maailma parimad toetajad: emme, issi, elukaaslane oma sõbraga ja minu kaks mega armast sõbrannat! Ma olen lihtsalt nii mega super hüpper õnnelik, et ma saan enda ühe unistuse täitumist jagada just nende kallite inimestega! <3 
Minu esimene võistlus 2014 ja pere oli kohapeal toetamas.
Nüüd on minu üks tähtsamaid võistlusi siiani ja ka nüüd on pere kohal.
Ei oska soovida endale paremat perekonda! <3 #igavenememmekas

Mul on üldse sellest aastalõpust mega mega hea ning ootusärev tunne. Sellest aastat tuleb veel üks parimaid aastaid siiani!! 

Olge mahedad ja näeme varsti!


Lisa kommentaar

Email again: