Tsau! 

Mu eelmisest postitusest ongi juba märkamatult kuu aega möödas. Ei teagi kuidas see paus nüüd nii pikaks jälle venis, ei hakka vabandusi otsima. Samas viimased nädalad on olnud üpris kiired ning järgmised paar nädalat on samasugused. 

Mis siis vahepeal on toimunud? Aeg on läinud sellise turbokiirusega, et minu järgmise võistlusdieedini on jäänud natukene rohkem kui kuu aega, jeiii! Alles ma mõtlesin, et oh dieedini on veel aega, kuid võta näpust. Õnneks ma ootan nii väga dieedi algust, kuna tahaks juba näha milline vorm seal seekord välja koorub. 
Trennid ning toitumine on sujunud praegu väga tiptop. Trennides on powerit ikka korralikult ning igas trennis olen suutnud olla parem kui eelmises, mis on ka minu eesmärk igas trennis. Rekordid tulevad ning higi lendab + enesetunne on ka väga superluks trennis, mida veel võib tahta? 

Paar nädalat tagasi toimus ka Põhjamaade suurim fitnessipidu, Nordic Fitness Expo. Ma alustasin oma fitnessi teekonda just NFE lavalt (2014) ning olen iga aasta seal lavale astunud, kuid see aasta oligi esimene kord olla lavalt eemal. Minu NFE nädalavahetus möödus seekord Lohiloga messil olles. Oli väga äge, motiveeriv, tegus ning rohkelt fitnessi täis nädalavahetus. Töö kõrvalt õnnestus mul näha ka natukene (oma sarja) võistlusi, Ben Weider Legacy Cup  ja Soome meistrivõistlusi. Rahvusvahelisel võitlusel on tase ikka väga kõrge ning lihast peab ikka korralikult olema, nii bikiini kui ka body fitnessis. Ben Legacy Cup’il olid mõned naised ikka suuremad kui mõni meesterahvas, aga eks need naised on arvatavasti söönud natukene muudki kui ainult kaerahelbeid ja kana. Minu enda niiöelda “perfect” võistlusvorm on ikka naiselik, kuid siiski piisavalt lihaseid. 

See nädalavahetus on toimumas ILoveMe mess Helsingis, kuhu me oleme Lohiloga jälle minemas. Mess on põhimõtteliselt sama nagu Tallinnas toimuv Ilumess. Niiet kui sa oled nädalavahetusel Helsingis, siis hüppa messilt läbi ja tule söö head protsiinijäätist. PS! Meil on ka uus chocolate-browni saadaval.

Minu NFE lemmikud: 

David, üks kõige suurema töömoraaliga võistleja, keda ma tean! 
Sherko, champion! Rohkem polegi öelda tema kohta. 
Dina, minu absoluutne lemmik body fitnessis. Laval esinemine ja vorm oli lihtsalt super! 
Anna-Sofia, minu sarja Ben Weider Legacy Cup’i võitja ning Soome meistrikate hõbe.