Hej, 

Istun praegu Stockholmis lennujaamas ja ootan oma lendu Helsingisse. See nädalavahetus oli üks nendest, mida ma olin oodanud suure huviga. Nimelt toimus meil eile Better Bodies’i tiimipäev. Usun, et enamus teist on kindlasti märganud, et ma kannan igapäevaselt selle firma riideid, kuna mulle hullult meeldib nende stiil ning kvaliteet. Olgu need siis trenni- või vabajariided.  

Mis meil siis toimus? Saabusime Stockholmi laupäeva varahommikul ning suundusime lennujaamast otse Better Bodies’i kontorisse. Kontoris rääkisime firmast, tulevikust ning uutest toodetest. Saime näha üli ägedaid uusi tooteid, mis tulevad selle ning järgmise aasta jooksul müügile. Peale kontori külastust oli meil pisike warehouse’i “ekskursioon”, kus nägime kuidas need imelised riided klientideni jõuavad. Päeva lõpus oli meil grillimine ning veetsime ühise ja lõbusa õhtupooliku. Terve päeva jooksul pakuti meile ka Nocco ja Njie tooteid ning pean tunnistama, et päeva lõpuks olin suutnud neid ikka päris korralikult maiustada. Kuna olin ärganud laupäeval kell 04.00 hommikul, siis pika päeva lõpuks olin nii väsinud ja silm vajus juba kella 22 ajal kinni. 

Oli äärmiselt äge näha nii palju toredaid ning motiveerivaid inimesi. Mul on super heameel, et saan olla sellises ägedas tiimis. 💙 

Kuidas sulle meeldivad Better Bodies’i riided? 

Mõnusat pühapäeva, Liis 💫